Pilates Bedrift

Pilates bildØnsker du fornøyde og produktive arbeidstakere som føler seg verdsatt på arbeidsplassen?

Det kan du få ved å tilby de trening i arbeidstiden.

Pilates er en rolig og harmonisk treningsform som passer for alle aldersgrupper. Pilates bidrar blant annet til:

  • Å redusere stress og spenninger i kroppen
  • Forebygge og rehabilitere plager
  • Økt energinivå
  • En sunnere, strammere og sterkere kropp

Ved å tilby Pilates trening i arbeidstiden, vil dette øke samholdet blant de ansatte. De vil bli mer bevisst på egen kropp og sinn, både under og etter treningen.

Forskning viser at stillesittende arbeid fører til belastningsskader i spesielt korsrygg, nakke og skuldre og redusert blodomløp i kroppen. I tillegg øker det risikoen for hjerte/kar-sykdommer.

I Pilates bruker vi egen kropp som motstand og tar utgangspunkt i å styrke kjernemuskulaturen i mage, rygg og bekken. Pilates utføres med skånsomme, men effektive øvelser. Bruk av pusten er essensiell i Pilatestrening, og benyttes i alle øvelser. Det å være bevisst på pusten underveis i treningen skaper tilstedeværelse og motvirker spenninger i kroppen. Dermed vil Pilatespusten bidra til å redusere stress. Pilatespusten bidrar også til økt oksygenopptak og blodsirkulasjon.

For å gjøre det mest mulig praktisk og enkelt, tilbyr vi Pilates i deres egne lokaler. Ta kontakt ved spørsmål slik at vi kan finne det mest optimale tilbudet for din bedrift!